Ο κήπος του Γιάλομ. Η φιλοσοφία μιας ζωής

Ο κήπος του Γιάλομ. Η φιλοσοφία μιας ζωής

Η ταινία «Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΜ» είναι κάτι περισσότερο από μια κλασική βιογραφία. Είναι ένα ταξίδι, μια υπαρξιακή διαδρομή μέσα από τα επίπεδα του ανθρώπινου νου, με συνταξιδιώτη μας τον Δρ Γιάλομ, τις θεμελιώδεις ιδέες και τη σοφία του.

Τα βιβλία του έχουν διαβαστει απο εκατομμύρια ανταγνώστες σε όλο τον κόσμο. Είναι ο συγγραφέας των best sellers «Η θεραπεία του Σοπενάουερ» , «Στο ντιβάνι», «Ο δήμιος του έρωτα», καθώς και αρκετών κλασικών διδακτικών βιβλίων και μυθιστορημάτων για τη ψυχοθεραπεία. Το «Όταν έκλαψε ο Νίτσε» έγινε best seller στη Γερμανία, το Ισραήλ, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ολλανδία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία με εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τα μυθιστορήματα και οι ιστορίες του, που ο ίδιος αποκαλεί «διδακτικές αφηγήσεις», συνδυάζουν την ψυχοθεραπευτική εμπειρία, τη φιλοσοφία και την ιστορική έρευνα με συναρπαστικές ιστορίες με βάθος. Το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο:

Αξίζει να προσπαθείς να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να προσπαθείς να ξεπεράσεις τα παλιά πρότυπα.
Έγινε γνωστός στην Ελλάδα με το βιβλίο του «Όταν έκλαψε ο Νίτσε» (εκδόσεις ΑΓΡΑ), που γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία στη χώρα μας .

Πηγή: www.filmtrade.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin